Woonbeton

woonbeton is mooi

0854846144

 

Woonbeton

Woonbeton

Woonbeton

Woonbeton heel Nederland

Woonbeton vloeren van West-Friesland Betonvloeren zijn betonvloeren voor uw woonkamer, winkel, keuken of kantoor en nu verkrijgbaar in Heel nederland. Eigenlijk is dit woonbeton overal toepasbaar. Wij zijn de Betonvloer  specialist op het gebied van betonvloeren Onze vakmensen beschikken over ruime ervaring in het aanbrengen van woonbeton.

Gekleurd woonbeton.

Het beton kan naar wens gekleurd worden. Daardoor kunt u het beton helemaal laten aansluiten bij de kleuren in de rest van uw interieur. Basiskleuren zoals zwart, wit en grijs zijn vaak gebruikte kleuren voor betonvloer omdat ze zo goed te combineren zijn met allerlei andere kleuren, maar u kunt ook kiezen voor natuurlijke kleuren.

Gekleurd Woonbeton

Gekleurd beton wordt vanuit de betoncentrale gekleurd aangeleverd. Daardoor is ons product door en door gekleurd. Het voordeel daarvan is dat beschadigingen minder opvallen. Doordat er veel kleurstof wordt gebruikt, is deze vorm van gekleurd beton echter wel kostbaar.

 

Toplaag woonbeton kleuren

Een meer budgetvriendelijke oplossing is het kleuren van de toplaag. Tijdens het vlinderen wordt het product dan van een kleurpigment voorzien dat in de hele toplaag wordt verwerkt. De bovenste 5 tot 10 mm van het woonbeton wordt op die manier gekleurd, waardoor minder kleurstof nodig is om uw betonlook van de gewenste kleur te voorzien.

Afwerken van woon beton  

Voor een mooie afwerking van uw woonbeton verwerken we de aanwezige vloerverwarming, eventuele afvoeren, stroomleidingen, vloerlampen en stopcontacten in de vloer. En om ervoor te zorgen dat u jarenlang kunt blijven genieten van uw mooie nieuwe design betonvloer, kunnen we een extra slijtlaag aanbrengen over het woonbeton.

Dikte van de Woon beton

De dikte van de woonbeton vloer is tussen 6mm en 50 mm afhankelijk van de ondergrond.

Woon beton vloeistofdicht maken

Design Betonvloer kan uw beton vloeistofdicht maken door hem te impregneren. We brengen dan een transparante vloeistof aan, waardoor de vloer glad wordt afgewerkt en geen vloeistoffen meer opneemt. Dat zorgt dat de vloer hygiënisch en schoon blijft. Bovendien maakt het vloeistofdicht maken uw vloer ook minder gevoelig voor slijtage, doordat de toplaag krasvaster is.

Woon beton op Schuimbeton isolatie

Wilt u uw nieuwe woonbeton vloer graag combineren met een Schuimbeton, dan kunt u ook bij ons terecht. Dat kunnen we namelijk in één moeite door voor u aanleggen, zodat de vloerverwarming en uw woonbeton direct één geheel vormen en u na oplevering meteen helemaal klaar bent.

Gekleurde betonvloer van topkwaliteit

West-Friesland Betonvloeren  staat garant voor woonbeton van topkwaliteit. We bepalen op basis van uw wensen en de mogelijkheden in uw situatie de samenstelling van uw woonbeton voor een optimaal resultaat. Dat doen we altijd in overleg met u, maar ook in overleg met de gecertificeerde betoncentrales waar ons woonbeton vandaan komt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *