BETONVLOER VLINDEREN

Film Betonvloer Storten

offerte aanvraag

 

BETONVLOER VLINDEREN

BETONVLOER VLINDEREN

BETONVLOER VLINDEREN

BETONVLOER VLINDEREN

Betonvloer vlinderen

Een betonvloer vlinderen kun pas je doen als het beton hard genoeg is om er op te lopen. Het overtollige water wat er nog op ligt wordt er met een watertrekker afgehaald. Dan gaat de vlindermachine de bovenste laag van het beton open schuren. Betonvloeren WEST FRIESLAND vlindert met diverse machine’s.

Vlinderen

 

Afwerking Betonvloer Vlinderen

Afwerking Betonvloer Vlinderen

Ed Jonker Harry Loos

Ed Jonker Harry Loos

offerte

Betonvloer vlinderen (monoliet afwerken) voor een duurzaam glad oppervlak

Betonvloeren monolitisch afwerken met een verhard, dicht, stofarm en duurzaam glad oppervlak

Vlinderen van betonvloeren (monoliet afwerken)
Met deze manier van afwerken van uw betonvloer kan een dicht en duurzaam glad oppervlak worden verkregen. Bij het vlinderen wordt na het storten en verdichten het oppervlak met stalen spanen afgewerkt. Er hoeft dus geen extra afwerklaag of dekvloer te worden toegepast. De betonvloer en het oppervlak vormen zo één geheel.

Verwerking
Het afwerken kan beginnen op het moment dat de beton specie voldoende is opgesteven. De specie moet de afwerkmachine kunnen dragen én nog voldoende bewerkbaar zijn om het oppervlak te kunnen spanen. De keuze van het tijdstip om met het afwerken te beginnen, is van groot belang. Natuurlijk om de afwerkploeg niet onnodig te laten wachten, maar óók om een gelijkmatige kwaliteit over het gehele vloeroppervlak te krijgen.

Wij beschikken over flexibel inzetbaar groot en klein materieel. Hierdoor kunnen wij, bij bedrijven en particulieren, op 95% van alle locaties betonvloeren leveren!

Op deze website ziet u een overzicht van onze dienstverleningen en bijbehorende foto impressies. Tevens kunt u voor informatie of een offerte via deze website contact met ons opnemen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *