De reden van een vlakke betonvloer

 

De reden van een vlakke betonvloer

reden van een vlakke betonvloer

De zo genoemde vlakke betonvloer is de meest bij ons gemaakte vlakke betonvloer maakbaar. Normen die men handteerd is als 1 van de weinigen tot haalbare eisen. In hoge stelling magazijnen met smalle gangpaden is de vlakheid van de vloer van cruciaal belang. Hoe sneller de heftruck kan rijden hoe hoger het aantal te pikken orders/productie, dus hoe lager de kosten/hoger de winst. Hierbij hebben we het dan nog niet over de lagere onderhoudskosten aan de trucks en het lagere ziekteverzuim van de chauffeur.

Nu een offerte KLIK HIER    ons op Facebook KLIK HIER

Wij adviseren u graag over de inzet van de juiste betonvloer.

De reden van een vlakke betonvloer
De reden van een vlakke betonvloer

Wat wordt er bedoeld met de uitdrukking Goedkoop is duurkoop?

Goedkoop is duurkoop betekent: als je ergens weinig voor betaalt, kun je alsnog duur uit zijn als wat je gekocht hebt van slechte kwaliteit is en dus al snel gerepareerd of vervangen moet worden.

Deze uitdrukking gaat uit van de gedachte dat iets wat niet veel kost, vaak minder kwaliteit heeft dan iets duurs. Aanvankelijk denk je voordeel te hebben van de lage aanschafprijs. Maar als vervolgens blijkt dat je veel geld aan onderhoud en reparatie kwijt bent, of als je binnen niet al te lange tijd een nieuw exemplaar moet kopen, ben je alsnog duur uit.

 

Goedkoop is Duurkoop ook in vlakke betonvloeren!
Goedkoop is Duurkoop ook in vlakke betonvloeren!

De bijvoeglijke naamwoorden goedkoop en duurkoop zijn voortgekomen uit goeden koop (‘een goede koop vormend’, ‘voor weinig geld’) en duren koop (‘een dure koop vormend’, ‘voor veel geld’). Goedkoop kennen we nog steeds; in plaats van duurkoopwordt nu duur gebruikt. Goedkoop is duurkoop is dus hetzelfde als ‘goedkoop komt neer op duur’.

Duurkoop is goedkoop betekent het tegenovergestelde: je zegt hiermee dat het verstandig is om veel te investeren in iets goeds, omdat het dat geld uiteindelijk ook echt waard zal blijken: je hebt er lange tijd profijt van zonder (veel) extra kosten.

De uitdrukking Alle waar is naar zijn geld zegt iets vergelijkbaars: de prijs is een indicatie van de kwaliteit.

Wat kost een betonvloer   vraag hier PRIJS VOOR BETONVLOER

Een vloer voor het leven

Een betonvloer heeft een zeer lange levensduur

Een betonvloer is een eenmalige investering die uw kosten maand na maand kan verlagen. En met een efficiënte vlakke vloer heeft u de mogelijkheid om de verkoopwaarde van uw schuur.pand zelf uw huis te verhogen.

Isoleren met SCHUIMBETON isolatie: een waardevolle investering

Gedurende de zeer lange levensduur van onze beton producten blijft de uitzonderlijke dimensionele stabiliteit behouden. Een betonvloer krimpt niet en zet niet uit, denk wel om het ontstaan van koudebruggen wordt voorkomen. SCHUIMBETON is waterafstotend en houdt geen vocht vast, waardoor schimmelvorming geen kans krijgt. Vanwege al deze redenen zijn onze betonproduckten producten een waardevolle investering.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *