Warme voeten voor Barry Huijberts

Warme voeten voor Barry Huijberts

Warme voeten voor Barry Huijberts

 Ook koude voeten stuur een mail naar woonopbeton@gmail.com of bel 06-54271133 dan heeft u snel warme voeten

 WARME VLOER

Opening werkplaats braken 18 Obdam

warme voeten-Op Vrijdag 16 December aanvang 16.30 wordt de werkplaats van de afdeling matrieel dienst officieel geopend. In deze werkplaats kunnen veel werkzaamheden die worden uitgevoerd worden voorbereid zodat er uiteindelijk minder tijd op locatie voor nodig is. Daarnaast kunnen er meer materialen op voorraad gehouden worden, zodat we sneller kunnen reageren op klachten.

De problemen met de voeten van Barry Huijberts door tekort aan warmte eindelijk opgelost door een zwevende betonvloer met vloerverwarming.!
Warme voeten voor Barrry Huijberts
Warme voeten voor Barrry Huijberts
Begin deze maand werd duidelijk dat er een einde moest komen aan de koude voeten van Barry door een verwarmende vloer,die aangelegd wordt in de nieuwe werkplaats van Dhr Huijberts werkt onder meer tegen  longontsteking, syfilis en infecties van huid, spieren en pezen, met deze verwarmde Betonvloer behoord dit tot het verleden.
Warme voeten voor Barrry Huijberts
Warme voeten voor Barrry Huijberts

De Directie  vond deze situatie ”uitermate zorgwekkend”. ”Doordat deze ontwikkeling zal Dhr Huijberts niet meer beschikbaar kunnen zijn, en zal worden uitgeweken naar ‘breedspectrum’-ander onderhoudsbedrijf. Dit staat haaks op het streven om alles in eigen beheer te houden”, aldus een woordvoerder begin deze maand.

Met het ministerie van Volksgezondheid en de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) is daarom hard gewerkt aan een oplossing.  Voor een structurele oplossing overleggen wij met alle betrokken partijen.

OFFERTE KLIK HIER

Wat is zwevende betonvloer met vloerverwarming

Betonvloer op Isolatieschuim met vloerverwarming
Betonvloer op Isolatieschuim met vloerverwarming

Betonvloer met vloerverwarming

Steeds meer mensen kiezen er vandaag de dag voor om in hun huis,kantoor of werkplaats gebruik te maken van vloerverwarming. De reden hiervoor is niet ver te zoeken, in tegendeel. Wanneer je er voor kiest om vloerverwarming te plaatsen zorg je er namelijk niet alleen voor dat je altijd lekker warm hebt aan de voeten, daarnaast zorgt het ook voor een prima binnenklimaat wat het hele jaar door goed aanvoelt. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is het namelijk ook zonder probleem mogelijk om vloerverwarming in te zetten als klimatisatie. Ook het afkoelen van de ruimte wordt op deze manier perfect mogelijk gemaakt.

Warme voeten beter als koude voeten

Wat is een zwevende betonvloer precies?

Veel mensen denken bij het horen van de naam zwevende betonvloer dat de vloer echt als het ware zweeft boven de ondergrond. Dat is uiteraard niet het geval. In het geval van een zwevende betonvloer wordt er gebruik gemaakt van een zogenaamd massa-veer systeem. Dit wil zeggen dat er gewoon gebruik wordt gemaakt van een extra laag die bestaat uit isolerend materiaal. De functie van deze extra laag is bijzonder belangrijk, vooral omdat deze er voor zorgt dat trillingen ook zoveel mogelijk worden geabsorbeerd. Tijdens het plaatsen van een zwevende dekvloer wordt er steevast rekening mee gehouden dat deze vloer los komt te liggen van de wanden en de verticale leidingen. Mocht dit niet gebeuren, dan kan de warmte even goed door een koude brug die worden opgewekt worden doorgegeven aan de wanden en de ondervloer waardoor een bepaalde hoeveelheid warmte verloren kunnen gaan.

Zwevende betonvloer het vaakst toegepast

In het merendeel van de gevallen wordt er bij het plaatsen van vloerverwarming gebruik gemaakt van een zwevende betonvloer. In deze situatie wordt er over de volledige breedte van de constructievloer een onderlaag van isolatie of schuimbeton geplaatst. Wanneer dit is gebeurd worden er  krimpnetten overheen gedaan waar vervolgens de vloerverwarmingsbuizen aan kan worden vast gemaakt. Het is in een dergelijke situatie ook bijzonder belangrijk om aan de randen nog extra isolatie aan te brengen.

Waarom gebruikmaken van een zwevende Betonvloer?

Bovenstaande werkwijze is niet alleen vrij eenvoudig toe te passen, daarnaast zorgt het gebruik van een zwevende betonvloer nog voor een extra interessant voordeel. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van vloerverwarming kan het namelijk altijd voorkomen dat er scheuren ontstaan. Dat is minder het geval wanneer je er voor kiest om gebruik te maken van een zwevende dekvloer. Het feit dat de vloerverwarming niet rechtstreeks aan de vloer wordt gehecht zorgt er namelijk voor dat de warmte veel stelselmatiger wordt afgegeven waardoor krimp en uitzetting mogelijk zijn

Isoleren bij een zwevende Betonvloer

Veel mensen staan er tegenwoordig niet bij stil, maar wanneer je er voor kiest om gebruik te maken van vloerverwarming in je woning,loods,kantoor of werkplaats zeker wanneer deze wordt gecombineerd met een zwevende dekvloer is het bijzonder belangrijk om de ondergrond goed te isoleren. Doe je dit niet, dan loop je namelijk het risico dat een deel van de warmte die door de vloerverwarming wordt opgewekt ook verloren gaat. Dat is bijzonder slecht nieuws voor je energiefactuur. Maak je met andere woorden maak goed gebruik van een zwevende Betonvloer in combinatie met vloerverwarming en vergeet dan beslist niet om een grondige isolatie aan te brengen!

Voordelen van een zwevende Betonvloer met vloerverwarming

In het merendeel van de gevallen wordt er bij vloerverwarming dus gekozen voor een zwevende betonvloer. De voordelen van een dergelijke constructie zijn dan ook niet min. We zetten de belangrijkste alvast graag even voor jou op een rijtje:

  • Gebruikmaken van een zwevende betonvloer biedt je de mogelijkheid om te genieten ook van een doorgedreven geluidsisolatie.
  • De zwevende betonvloer kan worden geleverd in verschillende diktes, maar heeft zelden een grote impact op de hoogte van de ruimte.
  • Een droog systeem zwevende betonvloer is in principe overal en altijd toepasbaar.
  • In combinatie met cellulose-isolatie verzekert ze je van het best mogelijke resultaat.
  • Uw vloer is gegarandeerd egaal.

Zijn er ook nadelen aan verbonden?

Bovenstaande voordelen van een zwevende betonvloer zullen voor veel mensen als muziek in de oren klinken. Het moet echter gezegd dat er niet alleen maar voordelen aan dit type betonvloer zijn verbonden. Het belangrijkste nadeel heeft betrekking tot de extra kosten die een dergelijke vloer met zich meebrengt. Deze extra kosten komen onder meer voort uit het moeten voorzien van krimpnetten en ook aan de extra isolatie is uiteraard een prijskaartje verbonden. Kan je met deze nadelen leven en wil je graag gebruik kunnen maken van vloerverwarming? In dat geval is kiezen voor een zwevende Betonvloer voor jou meer dan waarschijnlijk toch de beste keuze.

Wanneer een zwevende betonvloer toepassen?

Tot slot gaan we nog even de nodige aandacht besteden aan de Toplaag van de vloer. Kan je namelijk een zwevende vloer bij vloerverwarming in werkelijk alle situaties toe passen ook als eindevloer !!

Hoe dan ook mag het duidelijk zijn, wil je graag ook je systeem met vloerverwarming combineren met een zwevende dekvloer? Dan vormt dit in de meeste gevallen geen enkel probleem!

Meer info bel 0226-453454 voor warme voeten

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *