Betonvloer in Beets gemaakt in de winter !

Betonvloer in Beets gemaakt in de winter ! Voor de Jong Uit Ursem

Ook voor het leveren en plaatsen van wapening, storten en glad afwerken (vlinderen) van betonvloer, bent u in de winter bij ons aan het goede adres. Als hoofd- of onderaannemer voor Betonvloeren maken wij de meest uiteenlopende betonvloer voor verschillende doeleinden. Van betonvloeren in grote loodsen, betonvloeren voor een (truck-)wasstraat of vloeistofdichte betonvloeren in een werkplaats.

Betonvloeren wordt hier in Beets gemaakt door West Friesland

betonvloer in de winter
betonvloer in de winter

Betonwerken komt men in de bouw in de meest uiteenlopende vormen tegen. Denk hierbij aan funderingen, betonnen vloeren, kelders, zwembaden of tank/wasplaats.

De jong uit Ursem B.V. beschikt o.a. over eigen bekisting. Dit is een bekistingssysteem van te koppelen elementen van verschillende grootte, waarmee eenvoudig en relatief goedkoop funderingen en wanden kunnen worden gemaakt. Het eindresultaat is een strakke en gladde betonconstructie. Indien gewenst kan dit ook worden uitgevoerd als schoonwerk eindproduct voor bijvoorbeeld de zichtzijde van keerwanden.

Voor het leveren en plaatsen van wapening, storten en glad afwerken (vlinderen) van betonvloeren, bent u bij ons aan het goede adres. Als hoofd- of onderaannemer maken wij de meest uiteenlopende betonvloeren voor verschillende doeleinden. Van betonvloeren in grote loodsen, betonvloeren voor een (truck-)wasstraat of vloeistofdichte betonvloeren in een werkplaats.

Betonvloer in Beets gemaakt
Betonvloer in Beets gemaakt in de winter

Meer over de De Jong KLIK HIER

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *