Weer betonwerk gemaakt voor Peter Borst Spierdijk

Weer betonwerk gemaakt voor Peter Borst Spierdijk

Borst Bouw gespecialiseerd in renovatie, restauratie, funderingsherstel en nieuwbouw

Borst Bouw (voorheen Bouwbedrijf P.N. Borst) is een familiebedrijf met ruim veertig jaar ervaring wat graag projecten voor haar opdrachtgevers realiseert met de hedendaagse technieken.

Peter Borst Spierdijk
Peter Borst Spierdijk

Door Peter zijn jarenlange ervaring zijn we van alle markten thuis zijn, maar uiteraard heeft peter ook specialismes. Restaureren en renoveren in de binnenstad maar ook nieuwe moderne woningen. Ook met betrekking tot funderingsherstel en onderkeldering kan Peter door zijn jarenlange en uitgebreide ervaring een concurrerende offerte uitbrengen.

Borst bouw neem graag de tijd voor u als opdrachtgever, zodat we met duurzame relaties kunnen bouwen aan de toekomst.

Peter Borst Spierdijk

Aannemersbedrijf Peter Borst Spierdijk

 

Peter Borst Spierdijk is al aannemer al meer dan 45 jaar !

Door deze jarenlange ervaring binnen het aannemersbedrijf staat is Peterj in staat om alles te realiseren met betrekking op Betonwerk en overige bouwwerkzaamheden en dergelijke.

Bij Peter Borst Spierdijk is er een vast team van medewerkers, al deze mensen hebben zeer lange ervaring in de bouw en kunnen mede hierdoor elk project tot een geslaagd einde brengen.

Bij Peter staat flexibiliteit, persoonlijk maatwerk, goed materieel en enthousiaste medewerkers hoog in het vaandel. Hierdoor is aannemersbedrijf Borst uit Spierdijk interessant voor zowel de particulier als het bedrijfsleven.

Voor verdere informatie of een persoonlijk advies kunt u ons altijd bellen of mailen.

Wij zijn u graag van dienst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *