ENZA zaden Enkhuizen

ENZA zaden Enkhuizen

Waarom neemd ENZA zaden een West Friesland betonvloer ?

Duurzaam en weinig onderhoud.

Onze betonvloeren zijn gemaakt om de zwaarste omstandigheden te kunnen weerstaan, van industrie tot tot winkels in de stad. Dit houdt in dat uw betonvloer niet verstuift, afbreekt of barst ten gevolge van zware belasting, en hij ziet er bijna moeiteloos altijd prima uit.

OFFERTE ? KLIK HIER

ENZA zaden Enkhuizen
ENZA zaden Enkhuizen

 

Warm en stil op schuimbeton ook voor terras en oprit!
Elegant leisteen, klassiek steen en moderne houten planken motief het kan tegenwoordig  allemaal prachtig ook in de woning. onze betonvloeren recreëren deze geliefde stijlen voor u zonder krakende vloerplanken of het probleem van koude voeten.

Realistisch
Of wij het nu met de hand bewerken is of met de vlinder machiene wioj kunnen elk motief maken zoals ntuurlijke stenen tegels, eikenhout met textuur of een terracotta effect, onze betonvloeren geven doormiddel van veelzijdig look en het gevoel van de natuur perfect weer. Dit betekent dat u het effect van natuurlijke, stijlvolle vloer ziet en voelt zonder de nadelen.

Hygiënisch en veelzijdig.
In een woning is vooral hygiëne belangrijk. In een woonbeton designvloer kunnen bacteriën en vuil zich niet in barsten verstoppen en het oppervlak veegt u gemakkelijk schoon. niet alleen dat, maar een woonbeton designvloer kan bijna elk probleem aan.

Betaalbaar.
Die begeerde, met de hand bewerkte betonvloer kan duur zijn. En toch bieden wij betonvloeren designvloeren met een fanatastich natuurlijk effect tegen een uistekende prijs. U zal verrast zijn hoe betaalbaar zulke hoogwaardige producten kunnen zijn.

Uniek
Van leisteen tot keramiek, van eik tot dennenhout, al onze assortimenten hebben een met de hand bewerkt, uniek gevoel. En met de grote verscheidenheid aan producten, in combinatie met een uiteenlopend designassortiment en bordermogelijkheden, zijn er voldoende opties om uw eigen unieke, stijlvolle look te creëren.

ENZA zaden Enkhuizen

Enza Zaden is een veredelingsbedrijf uit Enkhuizen dat groenterassen veredelt voor de professionele markt. Het bedrijf behoort tot de tien grootste groenteveredelingsbedrijven ter wereld en heeft ruim 1400 medewerkers in dienst. Enza Zaden richt zich op 22 groentegewassen, waaronder vruchtgewassen als tomaat, paprika, komkommer en meloen, bladgewassen als sla, andijvie en spinazie, en vollegrondsgewassen als bloemkool en ui. “Enza” is een afkorting van de oude naam “Enkhuizer Zaadhandel”.

Geschiedenis

Enza Zaden is in 1938 door Jacob Mazereeuw opgericht als De Enkhuizer Zaadwinkel. Aanvankelijk verkocht het bedrijf groentezaden, pootaardappelen en peulvruchten aan consumenten met volkstuinen. In 1944 wordt de naam gewijzigd in De Enkhuizer Zaadhandel. Na deTweede Wereldoorlog richt het bedrijf zich volledig op de beroepstelers van groenten in de vollegrond en onder glas.

In 1959 zet Jacobs zoon Piet de veredelingsactiviteiten van het bedrijf op. In 1962 kwam zijn nieuwe tomatenras Extase op de markt. Voor dit ras was veel belangstelling. Dit gaf het bedrijf de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen.

In de jaren tachtig van de twintigste eeuw breidde Enza Zaden zich internationaal verder uit met veredelingsactiviteiten op Kreta (1984), een eerste buitenlandse vestiging (1985 in het Verenigd Koninkrijk) en een eerste eigen onderzoeksafdeling (R&D-station) in het buitenland (1987 inItalië). Tegenwoordig zijn de onderzoeksafdelingen en commerciële vestigingen van het bedrijf in praktisch alle werelddelen gevestigd.

In 2011 werd Jaap Mazereeuw als algemeen directeur aangesteld. Hij is nu de derde generatie uit de Mazereeuw-familie die aan het roer van het bedrijf staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *