De Spieghel Obdam

De Spieghel Obdam

Hier storten we de eerste fase beton voor De Spieghel Obdam

Mooi werk wat weer tot stand is gekomen door Van Stralen, De jong Ursem is samenwerking met West-Friesland Betonservice ,Koeman en de Mebin

De Spieghel Obdam
De Spieghel Obdam

De Spieghel Obdam

Woensdagmiddag 28 September was er brand uitgebroken in meubelzaak De Spieghel aan de Butter in Obdam. Snel na de eerste melding werd de brand opgeschaald naar grote brand…Ondanks de grote inzet van de brandweer, branden De Spieghel Obdam volledig af.Hieronder verder meer….

De Ruwbouw voor Aannemer is Van Stralen

Door een zeer duidelijke offerte en zeer adequaat reageren van Jorn Gorter (Directie van De Jong uit Ursem)  en door goed  onderhandelen met West-friesland ,Koeman en Mebin wist hij de nieuwe betonbouw voor De Spieghel Obdam te realiseren.

Jörn Gorter

De afgelopen jaren heeft Jörn Gorter laten zien dat hij weet hoe je bij een Aanneming bedrijf moet werken. Het ging niet vanzelf. En soms waren bedrijven het niet met hem eens. Maar hij deed altijd alles in het belang van de aannemerij en de werkgelegenheid. Jörn is echter nog niet klaar. Hij wil door, De jong bouwbedrijf stapje voor stapje mooier maken.

In tijden van crisis nam hij de verantwoordelijkheid om moeilijke beslissingen te nemen. Mede daardoor is De jong nu een van de gecontroleerde snelste groeiers van Noord Holland. Ook in banen.

Jörn wordt bijgestaan door Ferrie en Naas de Jong met ze drieën doen ze de bedrijfsvoering.

Het Bouwbedrijf bestaat al meer dan 25 jaar en heeft inmiddels ook al vca**

 

De Spieghel Obdam
De Spieghel Obdam  Storten  Beton  Bekisting

Voor allerlei klussen, zoals bijvoorbeeld het metselen van een muurtje of het plaatsen van een pand, heb je een degelijke fundering nodig. Die kan je eenvoudig zelf voorzien. Beter is dit door een goed bedrijf zoals De Jong kan laten uitvoeren

De Spieghel Obdam
Grote betonpomp pomp bij De Spieghel Obdam

Ook Kleine betonpomp

Huur een kleine betonpomp voor het kliene werk.
Voor de moeilijk bereikbare plaatsen is de Putzmeister 715 ideaal. Met de Putzmeister 715, met zijn kleine afmetingen van 4.5 meter bij 1.6 meter, is het makkelijk om in gebouwen of op moeilijk bereikbare plaatsen te pompen. De mogelijkheden zijn eindeloos. De Putzmeister 715 kan ongeveer 22m3 per uur pompen.

VRAAG HIER OFFERTE

De Spieghel Obdam
De Spieghel Obdam

De Spieghel Obdam een  interieur gecombineerd met andere stijlen

Tegenwoordig mixen we ontzettend veel met interieur stijlen. Zo kun je landelijke met modern combineren en klassiek . Hierdoor ontstaan ook weer nieuwe interieur stijlen die populair worden. Een mooie combinatie van interieur stijlen is een industrieel interieur gecombineerd met een andere stijl zoals modern of landelijk. Wij laten je graag een aantal mooie voorbeelden van een gecombineerd industrieel interieur zien.

Kijk hier voor meer….

 

 

Verder Update van de brand 20:00 uur

Brand is nog altijd niet onder controle. Waarschuwing om uit de rook te blijven blijft. Inmiddels is burgemeester van Koggenland ook aanwezig meldt NHD verslaggever.

Update 20.46 uur

De vlammen slaan al enige tijd door het dak. Er lijkt weinig meer te redden. Grote rookwolken blijven richting de woonwijk gaan in Obdam. Een verslaggever van RTVNH heeft kort met de eigenaar van het pand gesproken. Maar deze was te aangeslagen om een reactie te geven. De oorzaak van de brand is ook nog niet bekend.

Update 21.17 uur

Brandweer is nog steeds met man en man bezig met blussen. Inmiddels met een happer wordt een zijdeur eruit gehaald. De brandweer hoopt zo ook van de zijkant beter te kunnen blussen. Dit gebeurd ook van bovenaf met een hoogwerker. Veiligheidsregio NHN: “Brandweer laat pand gecontroleerd uitbranden. Rook kan tijdelijk heviger worden. Blijf uit de rook.”

Update 23.20 uur

Inmiddels hebben enkele verse brandweerteams de eerste bezetting alweer afgelost. De brand woedt nog steeds flink. Het vuur wordt van alle kanten bestreden, maar kan nog een lange nacht worden voordat het echt onder controle is. Zolang de verslaggever van RTVNH aanwezig is om het te live te filmen kunt u dat hieronder bekijken.

Update 8:20 uur

Net voor 03.00 uur heeft de brandweer het sein brand meester gegeven. Maar dat betekent nog niet het einde van de werkzaamheden. Donderdagochtend wordt er nog na geblust. Ook wordt de schade goed zichtbaar. De inpandige sportschool Basic Fun Sports is ook door de brand gedupeerd. Het NHD meldt vanavond in de krant dat ook een bedrijf in bedden en matrassen in allerijl spullen uit het pand heeft gehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *