Afwerking Betonvloer Vlinderen

Afwerking Betonvloer Vlinderen      offerte aanvraag

 

kijk film HIER

West-Friesland doet de afwerking van thesis statement of social media chiefessays.net de Betonvloer door middel van vlinderen

BETONVLOER VLINDEREN
BETONVLOER VLINDEREN door west-Friesland

Betonvloer vlinderen (monoliet afwerken) voor een duurzaam glad oppervlak Afwerking Betonvloer Vlinderen

afwerken betonvloer
afwerken betonvloer

Betonvloeren monolitisch afwerken met een verhard, dicht, stofarm en duurzaam glad oppervlak

Vlinderen van betonvloeren (monoliet afwerken)
Met deze manier van afwerken van uw betonvloer kan een dicht en duurzaam glad oppervlak worden verkregen. Bij het vlinderen wordt na het storten en verdichten het oppervlak met stalen spanen afgewerkt. Er hoeft dus geen extra afwerklaag of dekvloer te worden toegepast. De betonvloer en het oppervlak vormen zo één geheel.

Afwerking Betonvloer Vlinderen

betonvloer storten
Betonvloeren storten en vlinderen

afwerken betonvloer
Verwerking
Het afwerken kan beginnen op het moment dat de beton specie voldoende is opgesteven. De specie moet de afwerkmachine kunnen dragen én nog voldoende bewerkbaar zijn om het oppervlak te kunnen spanen. De keuze van het tijdstip om met het afwerken te beginnen, is van groot belang. Natuurlijk om de afwerkploeg niet onnodig te laten wachten, maar óók om een gelijkmatige kwaliteit over het gehele vloeroppervlak te krijgen.

betonvloer afwerken
betonvloer afwerken

Wij beschikken over flexibel inzetbaar groot en klein materieel. Hierdoor kunnen wij, bij bedrijven en particulieren, op 95% van alle locaties betonvloeren leveren!

Op deze website ziet u een overzicht van onze dienstverleningen en bijbehorende foto impressies. Tevens kunt u voor informatie of een offerte via deze website contact met ons opnemen.

Afwerking Betonvloer Vlinderen

Afwerking Betonvloer Vlinderen
Afwerking Betonvloer Vlinderen

 

Betonvloer vlinderen

Een betonvloer vlinderen kun pas je doen als het beton hard genoeg is om er op te lopen. Het overtollige water wat er nog op ligt wordt er  afgehaald. Dan gaat de vlindermachine de bovenste laag van het beton open schuren. Betonvloeren van west-friesland vlindert met diverse machine’s.

West-Friesland Vloerenservice heeft veel ervaring met het storten van betonvloeren

Afwerking Betonvloer Vlinderen
Afwerking Betonvloer Vlinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *