Vlinderen

[av_one_full first]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Betonvloer vlinderen (monoliet afwerken) voor een duurzaam glad oppervlak

Betonvloeren monolithisch afwerken met een verhard, dicht, stofarm en duurzaam glad oppervlak.

BETONVLOER VLINDEREN
BETONVLOER VLINDEREN

Vlinderen van betonvloeren (monoliet afwerken)

Met deze manier van afwerken van uw betonvloer kan een dicht en duurzaam glad oppervlak worden verkregen. Bij het vlinderen wordt na het storten en verdichten het oppervlak met stalen spanen afgewerkt. Er hoeft dus geen extra afwerklaag of dekvloer te worden toegepast. De betonvloer en het oppervlak vormen zo één geheel.

Afwerking Betonvloer Vlinderen
Afwerking Betonvloer Vlinderen

Verwerking

Het afwerken kan beginnen op het moment dat de beton specie voldoende is opgesteven. De specie moet de afwerkmachine kunnen dragen én nog voldoende bewerkbaar zijn om het oppervlak te kunnen spanen. De keuze van het tijdstip om met het afwerken te beginnen, is van groot belang. Natuurlijk om de afwerkploeg niet onnodig te laten wachten, maar óók om een gelijkmatige kwaliteit over het gehele vloeroppervlak te krijgen.Wij beschikken over flexibel inzetbaar groot en klein materieel. Hierdoor kunnen wij, bij bedrijven en particulieren, op 95% van alle locaties betonvloeren leveren!

betonvloer storten
Betonvloeren storten en vlinderen

Op deze website ziet u een overzicht van onze dienstverleningen en bijbehorende foto impressies. Tevens kunt u voor informatie of een offerte via deze website contact met ons opnemen.

betonvloer vlinderen
[/av_textblock]

[av_gallery ids=’50,51,52,53,55,56,58′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’7′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

[/av_one_full]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *