West-Friesland Vloerenservice betonvloeren

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

West-Friesland Vloerenservice heeft veel ervaring met het storten van betonvloeren

Eén van de eigenaren is altijd bij de beton stort aanwezig!

Het storten van een betonvloer gebeurt hoofdzakelijk met behulp van een betonpomp. Na spreiding van het mengsel wordt het beton met behulp van een laser op de juiste hoogte gebracht. Dit kan zowel horizontaal als onder helling zijn.

Onze overige diensten zijn:

        • Bij kleinere projecten kunnen wij ook de wapening verzorgen

Ervaring

West-Friesland Vloerenservice heeft veel ervaring met betrekking tot het storten en afwerken van betonvloeren bij bedrijven en particulieren. Ook voor kleinere werken kunt u bij ons terecht. Op deze website ziet u een overzicht van onze dienstverleningen en bijbehorende foto impressies. Tevens kunt u voor informatie of een offerte via deze website contact met ons opnemen.

Giet een betonnen vloer

Een betonnen plaat heeft een impact op uw planning inspanningen, ongeacht of u nu de bouw van een huis of een vliegtuig verzorgd. Voordat de disc is afgerond, moet het werk team het ondergrondse verbindingen te leggen, strek de bouwplaats, de voorbereiding van de funderingen en in het algemeen werken op een horizontaal vlak. De meeste gebouwen zijn niet echt vooruit, voordat deze stap niet is voltooid.

West-Friesland Vloerenservice
[/av_textblock]

[av_gallery ids=’68,69,70,71,72,73,74′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’7′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *