Ed Jonker Harry Loos

Ed Jonker Harry Loos

Harry Loos 06-13298399  s,middags

Ed Jonker 06-22386052   s,middags

Braken 31 in Obdam

 

prijs aanvraag klik hier

West-Friesland Vloerenservice
West-Friesland Vloerenservice

zaak 0226-456047 email info@betonvloer.nu

Ed Jonker Harry Loos
Ed Jonker Harry Loos

Braken 31 Obdam

Volg ons op facebook

https://www.facebook.com/westfriesland.betonvloeren?fref=photo

Ed Jonker Harry Loos

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in beton- en vloerenbranche. Wij zijn daarom van alle beton markten thuis en vervaardigen betonvloeren voor verschillende toepassingen zoals: bedrijfshallen ( loodsen, schuren ), fabriekshallen en gebouwen, grootwinkelbedrijven en detailhandel, tuincentra, agrarische sector, paardenstallen, wasstraten, garages etc. De betonvloeren in werk gestort, vloeistofdichte betonvloeren en kanaalplaatvloeren kunnen door ons binnen en buiten gestort worden, waarbij het formaat en de kleur van de betonvloer is voor ons geen enkel probleem.

BETONLEVERING en BETONPOMP
Ed Jonker Harry Loos bij de jong in ursem

Snel uw beton op elke plaats

Betonpompen staan dagelijks landelijk ter beschikking. Door onze geavanceerde planningssoftware bent u verzekerd van een maximale beschikbaarheid en een snelle levering.

Op elke hoogte, diepte en afstand

Met onze moderne betonpompen is het mogelijk om beton te storten op moeilijk bereikbare plaatsen. Op bijna elke hoogte of diepte kunnen we beton storten. Door de flexibele slangen kunnen we ook lange afstanden overbruggen, zelfs binnen gebouwen.

 Ed Jonker Harry Loos

 Ed Jonker Harry Loos zijn

altijd bij de stort aanwezig

Het storten van een betonvloer gebeurt hoofdzakelijk met behulp van een betonpomp. Na spreiding van het mengsel wordt het beton met behulp van een laser op de juiste hoogte gebracht. Dit kan zowel horizontaal als onder helling zijn.

Onze overige diensten zijn:
* Leveren van schuimbeton
* Bij kleinere projecten kunnen wij ook de wapening verzorgen

West-Friesland Vloerenservice heeft veel ervaring met betrekking tot het storten en afwerken van betonvloeren bij bedrijven en particulieren. Ook voor kleinere werken kunt u bij ons terecht. Op deze website ziet u een overzicht van onze dienstverleningen en bijbehorende foto impressies. Tevens kunt u voor informatie of een offerte via deze website contact met ons opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *