Isolerend schuimbeton

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Isolerend schuimbeton

Isolerend schuimbeton via West-Friesland Vloerenservice

KIJK FILM HIER

Schuimbeton is een lichtgewicht beton en zeer geschikt als isolerende werkvloer of isolatielaag onder bedrijfsvloeren

Wat is schuimbeton?

Wilt u een offerte voor schuimbeton? KLIK HIER

Gebruik isolerend schuimbeton

Betonvloer op schuimbeton

wat is schuimbeton

schuimbeton-test
schuimbeton-test

Isolerend schuimbeton

Schuimbeton is een cement materiaal vervaardigd door het mengen van een cement, ook of mortel met een gefabriceerde schuimmateriaal. Dit maakt een stof die poreus is en licht van gewicht. Het volume van schuim in het mengsel bepaalt de dichtheid van het eindproduct en hoe het wordt gebruikt.

Isolerend schuimbeton
Isolerend schuimbeton

Isolerend schuimbeton

Over Schuimbeton

     • Schuimbeton, ook wel cellenbeton, wordt meestal gemaakt van water, cement en schuim. Dit mengsel kan ook aggregaten of chemicaliën toegevoegd aan de fysische eigenschappen veranderen. Het is een lichtgewicht materiaal met lage dichtheid en weinig kracht in de meeste toepassingen. Het is typisch een zelfnivellerend en verdichten materiaal dat beter bestand tegen scheuren en krimp dan standaard betonmengsels.

Kracht van Isolerend schuimbeton

     • De sterkte en duurzaamheid vanIsolerend schuimbeton varieert afhankelijk van de componenten gemengd in. Bijvoorbeeld, schuimbeton gemaakt met zand is sterker en heeft een hogere dichtheid dan schuim gemaakt met gewoon beton en schuim. Sommige schuimbeton mengsels omvatten Portland cement die wordt gemengd met cement en schuim op zichzelf of gemengd met poedervormig vliegas. Het kan ook kalksteen. Elk van deze mengsels maakt een cement product ideaal voor verschillende toepassingen, maar meestal alle schuim concrete producten worden meer resistent wanneer gecomprimeerd en zijn niet kwetsbaar voor liquefication of verrekening eenmaal uitgehard.

Voordelen Isolerend schuimbeton

     • Schuimbeton is lichtgewicht, dus ideaal voor toepassingen waarbij grote betonnen vormen zijn nodig omdat het gemakkelijker is om van de ene locatie naar de andere. Het is gemakkelijker te snijden dan standaard beton, waardoor het ideaal in situaties waarin gaten voor kabels en leidingen in het beton moet worden gesneden. Schuimbeton bevat geen giftige stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu, waardoor het een milieuvriendelijk bouwmateriaal ook. Omdat schuimbeton kan bestaan ​​uit maximaal 80 procent de lucht, het heeft een uitstekende isolatie, geluidsabsorberende en brandwerende eigenschappen.

Toepassingen Isolerend schuimbeton

     • Schuimbeton gemaakt met cement en schuimen wordt meestal gebruikt in daken en vloeren als isolatiemateriaal. De lage dichtheid maakt het niet geschikt voor structurele toepassingen, maar het kan worden gebruikt om holle blokken en egaliseren tussen de bakstenen en ongebruikte duikers en ondergrondse holtes zoals oude pijpen vullen. Schuimbeton gemaakt met zand, cement en schuim is dichter, waardoor het ideaal is voor toepassingen die een structureel gezonde materiaal vereisen, zoals bij het maken van prefab blokken voor isolatie en geluidsisolatie in residentiële en commerciële gebouwen, funderingen en betonplaat werk. Schuimbeton kunnen ook worden gebruikt voor het invullen bogen in bruggen en viaducten, bodem vervanging en stabilisering en voor funderingen road.

[/av_textblock]

[av_gallery ids=’80,83,458,375,328′ style=’thumbnails’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’medium’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *