De Spieghel Obdam

De Spieghel Obdam

Hier storten we de eerste fase beton voor De Spieghel Obdam

Mooi werk wat weer tot stand is gekomen door Van Stralen, De jong Ursem is samenwerking met West-Friesland Betonservice ,Koeman en de Mebin

De Spieghel Obdam

De Spieghel Obdam

De Spieghel Obdam

Woensdagmiddag 28 September was er brand uitgebroken in meubelzaak De Spieghel aan de Butter in Obdam. Snel na de eerste melding werd de brand opgeschaald naar grote brand…Ondanks de grote inzet van de brandweer, branden De Spieghel Obdam volledig af.Hieronder verder meer….

De Ruwbouw voor Aannemer is Van Stralen

Door een zeer duidelijke offerte en zeer adequaat reageren van Jorn Gorter (Directie van De Jong uit Ursem)  en door goed  onderhandelen met West-friesland ,Koeman en Mebin wist hij de nieuwe betonbouw voor De Spieghel Obdam te realiseren.

Jörn Gorter

De afgelopen jaren heeft Jörn Gorter laten zien dat hij weet hoe je bij een Aanneming bedrijf moet werken. Het ging niet vanzelf. En soms waren bedrijven het niet met hem eens. Maar hij deed altijd alles in het belang van de aannemerij en de werkgelegenheid. Jörn is echter nog niet klaar. Hij wil door, De jong bouwbedrijf stapje voor stapje mooier maken.

In tijden van crisis nam hij de verantwoordelijkheid om moeilijke beslissingen te nemen. Mede daardoor is De jong nu een van de gecontroleerde snelste groeiers van Noord Holland. Ook in banen.

Jörn wordt bijgestaan door Ferrie en Naas de Jong met ze drieën doen ze de bedrijfsvoering.

Het Bouwbedrijf bestaat al meer dan 25 jaar en heeft inmiddels ook al vca**

 

De Spieghel Obdam

De Spieghel Obdam  Storten  Beton  Bekisting

Voor allerlei klussen, zoals bijvoorbeeld het metselen van een muurtje of het plaatsen van een pand, heb je een degelijke fundering nodig. Die kan je eenvoudig zelf voorzien. Beter is dit door een goed bedrijf zoals De Jong kan laten uitvoeren

De Spieghel Obdam

Grote betonpomp pomp bij De Spieghel Obdam

Ook Kleine betonpomp

Huur een kleine betonpomp voor het kliene werk.
Voor de moeilijk bereikbare plaatsen is de Putzmeister 715 ideaal. Met de Putzmeister 715, met zijn kleine afmetingen van 4.5 meter bij 1.6 meter, is het makkelijk om in gebouwen of op moeilijk bereikbare plaatsen te pompen. De mogelijkheden zijn eindeloos. De Putzmeister 715 kan ongeveer 22m3 per uur pompen.

VRAAG HIER OFFERTE

De Spieghel Obdam

De Spieghel Obdam

De Spieghel Obdam een  interieur gecombineerd met andere stijlen

Tegenwoordig mixen we ontzettend veel met interieur stijlen. Zo kun je landelijke met modern combineren en klassiek . Hierdoor ontstaan ook weer nieuwe interieur stijlen die populair worden. Een mooie combinatie van interieur stijlen is een industrieel interieur gecombineerd met een andere stijl zoals modern of landelijk. Wij laten je graag een aantal mooie voorbeelden van een gecombineerd industrieel interieur zien.

Kijk hier voor meer….

 

 

Verder Update van de brand 20:00 uur

Brand is nog altijd niet onder controle. Waarschuwing om uit de rook te blijven blijft. Inmiddels is burgemeester van Koggenland ook aanwezig meldt NHD verslaggever.

Update 20.46 uur

De vlammen slaan al enige tijd door het dak. Er lijkt weinig meer te redden. Grote rookwolken blijven richting de woonwijk gaan in Obdam. Een verslaggever van RTVNH heeft kort met de eigenaar van het pand gesproken. Maar deze was te aangeslagen om een reactie te geven. De oorzaak van de brand is ook nog niet bekend.

Update 21.17 uur

Brandweer is nog steeds met man en man bezig met blussen. Inmiddels met een happer wordt een zijdeur eruit gehaald. De brandweer hoopt zo ook van de zijkant beter te kunnen blussen. Dit gebeurd ook van bovenaf met een hoogwerker. Veiligheidsregio NHN: “Brandweer laat pand gecontroleerd uitbranden. Rook kan tijdelijk heviger worden. Blijf uit de rook.”

Update 23.20 uur

Inmiddels hebben enkele verse brandweerteams de eerste bezetting alweer afgelost. De brand woedt nog steeds flink. Het vuur wordt van alle kanten bestreden, maar kan nog een lange nacht worden voordat het echt onder controle is. Zolang de verslaggever van RTVNH aanwezig is om het te live te filmen kunt u dat hieronder bekijken.

Update 8:20 uur

Net voor 03.00 uur heeft de brandweer het sein brand meester gegeven. Maar dat betekent nog niet het einde van de werkzaamheden. Donderdagochtend wordt er nog na geblust. Ook wordt de schade goed zichtbaar. De inpandige sportschool Basic Fun Sports is ook door de brand gedupeerd. Het NHD meldt vanavond in de krant dat ook een bedrijf in bedden en matrassen in allerijl spullen uit het pand heeft gehaald.

Ook Bakker kiest voor en vlakke gevlinderde Betonvloer

Ook Bakker kiest voor en vlakke gevlinderde Betonvloer

Ook Bakker kiest voor en vlakke gevlinderde Betonvloer.Wilt u een Tuinhuis op maat kopen ? Bakker de specialist als het gaat om Tuinhuisjes en Schuren

Wilt u net als Bakker een vlakke en gladde monoliet afgewerkte betonvloer laten storten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

kijk ook op www.schuimbetonvloer.nl

 • Vlak: De Betonvloeren die wij maken worden tijdens het storten voortdurend nagemeten met modern laserapparatuur, hierdoor is een hoge vlakheid gewaarborgd.
 • Glad: De Betonvloeren worden door vakbekwame mensen afgewerkt met moderne afwerkmachines wat resulteert in een gladde betonvloer met een lange levensduur.
 • Slijtvast: Wij kunnen door het instrooien van speciale mengsels een hogere slijtvastheid realiseren. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden toepasbaar en adviseren wij u om contact met ons op te nemen om u verder advies op maat te geven.

 

Ook bakker kiest voor en vlakke gevinderde betonvloer

Ook bakker kiest voor en vlakke gevinderde betonvloer

Schuur of Tuinhuis op maat kopen

1001 tuinhuisjes is Bakker de specialist als het gaat om op maat kopen tegen een aantrekkelijke prijs. O.A. de tuinhuisjes die vermeld staan in de webshop kunnen naar wens gefabriceerd worden in onze eigen fabriek in Ulft. Bij de meeste tuinhuizen die u wilt kopen kunt u zelf de prijs tabel invullen zodat de prijzen direct zichtbaar zijn. Bekijk ook onze informatie pagina eens voor veel informatie en mogelijkheden voor een houten maatwerk product. Wij maken alleen gebruik van een hoge kwaliteit hout van druk geimpregneerd vuren, lariks / douglas of red cedar.

Prijs lijst Bakker

Ook Bakker kiest voor en vlakke gevlinderde Betonvloer.Wilt u een Tuinhuis op maat kopen ? Bakker de specialist als het gaat om Tuinhuisjes en Schuren

Storten voor Betonbouw

Funderingen:

Wij storten jaarlijks kilometers funderingen van schuimbetonvloer  middels een schuimpomp een goede methode . Met onze houten bekistings werken wij snel, efficiënt en dus concurrerend. . Dit doen wij met de grootst mogelijke nauwkeurigheid middels met een total-station, zodat de constructie snel en zonder problemen geplaatst kan worden op de betonvloer.

Overige:

Als complete betonbouwer kunnen wij ook de laaddokken, liftputten,Kleders maken

 

ENZA zaden Enkhuizen

ENZA zaden Enkhuizen

Waarom neemd ENZA zaden een West Friesland betonvloer ?

Duurzaam en weinig onderhoud.

Onze betonvloeren zijn gemaakt om de zwaarste omstandigheden te kunnen weerstaan, van industrie tot tot winkels in de stad. Dit houdt in dat uw betonvloer niet verstuift, afbreekt of barst ten gevolge van zware belasting, en hij ziet er bijna moeiteloos altijd prima uit.

OFFERTE ? KLIK HIER

ENZA zaden Enkhuizen

ENZA zaden Enkhuizen

 

Warm en stil op schuimbeton ook voor terras en oprit!
Elegant leisteen, klassiek steen en moderne houten planken motief het kan tegenwoordig  allemaal prachtig ook in de woning. onze betonvloeren recreëren deze geliefde stijlen voor u zonder krakende vloerplanken of het probleem van koude voeten.

Realistisch
Of wij het nu met de hand bewerken is of met de vlinder machiene wioj kunnen elk motief maken zoals ntuurlijke stenen tegels, eikenhout met textuur of een terracotta effect, onze betonvloeren geven doormiddel van veelzijdig look en het gevoel van de natuur perfect weer. Dit betekent dat u het effect van natuurlijke, stijlvolle vloer ziet en voelt zonder de nadelen.

Hygiënisch en veelzijdig.
In een woning is vooral hygiëne belangrijk. In een woonbeton designvloer kunnen bacteriën en vuil zich niet in barsten verstoppen en het oppervlak veegt u gemakkelijk schoon. niet alleen dat, maar een woonbeton designvloer kan bijna elk probleem aan.

Betaalbaar.
Die begeerde, met de hand bewerkte betonvloer kan duur zijn. En toch bieden wij betonvloeren designvloeren met een fanatastich natuurlijk effect tegen een uistekende prijs. U zal verrast zijn hoe betaalbaar zulke hoogwaardige producten kunnen zijn.

Uniek
Van leisteen tot keramiek, van eik tot dennenhout, al onze assortimenten hebben een met de hand bewerkt, uniek gevoel. En met de grote verscheidenheid aan producten, in combinatie met een uiteenlopend designassortiment en bordermogelijkheden, zijn er voldoende opties om uw eigen unieke, stijlvolle look te creëren.

ENZA zaden Enkhuizen

Enza Zaden is een veredelingsbedrijf uit Enkhuizen dat groenterassen veredelt voor de professionele markt. Het bedrijf behoort tot de tien grootste groenteveredelingsbedrijven ter wereld en heeft ruim 1400 medewerkers in dienst. Enza Zaden richt zich op 22 groentegewassen, waaronder vruchtgewassen als tomaat, paprika, komkommer en meloen, bladgewassen als sla, andijvie en spinazie, en vollegrondsgewassen als bloemkool en ui. “Enza” is een afkorting van de oude naam “Enkhuizer Zaadhandel”.

Geschiedenis

Enza Zaden is in 1938 door Jacob Mazereeuw opgericht als De Enkhuizer Zaadwinkel. Aanvankelijk verkocht het bedrijf groentezaden, pootaardappelen en peulvruchten aan consumenten met volkstuinen. In 1944 wordt de naam gewijzigd in De Enkhuizer Zaadhandel. Na deTweede Wereldoorlog richt het bedrijf zich volledig op de beroepstelers van groenten in de vollegrond en onder glas.

In 1959 zet Jacobs zoon Piet de veredelingsactiviteiten van het bedrijf op. In 1962 kwam zijn nieuwe tomatenras Extase op de markt. Voor dit ras was veel belangstelling. Dit gaf het bedrijf de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen.

In de jaren tachtig van de twintigste eeuw breidde Enza Zaden zich internationaal verder uit met veredelingsactiviteiten op Kreta (1984), een eerste buitenlandse vestiging (1985 in het Verenigd Koninkrijk) en een eerste eigen onderzoeksafdeling (R&D-station) in het buitenland (1987 inItalië). Tegenwoordig zijn de onderzoeksafdelingen en commerciële vestigingen van het bedrijf in praktisch alle werelddelen gevestigd.

In 2011 werd Jaap Mazereeuw als algemeen directeur aangesteld. Hij is nu de derde generatie uit de Mazereeuw-familie die aan het roer van het bedrijf staat.

Betonvloer voor Stado betonbouw te Amsterdam

Betonvloer voor Stado betonbouw te Amsterdam

Stado Betonbouw – Meer dan alleen beton

Stado Betonbouw is een toonaangevend en gespecialiseerd bedrijf op het gebied van betonbouw. Sinds de oprichting in 1999 heeft het bedrijf zich sterk ontwikkeld en heeft het zich inmiddels geprofileerd en gepositioneerd als betrouwbare partner, die graag meedenkt met haar opdrachtgevers.

 

Betonvloer voor Stado betonbouw te Amsterdam

Betonvloer voor Stado betonbouw te Amsterdam Gestort door West-Friesland Vloeren Service

Stado Betonbouw is een gedegen en pro-actieve teamspeler die vooral ook beschikt over de alle nodige expertise en technische middelen binnen het brede door haar geboden dienstenpakket. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, met een nuchtere Noordhollandse visie en hands-on mentaliteit wordt dagelijks gewerkt aan talloze projecten verspreid door het hele land.

 

Betonvloer voor Stado betonbouw te Amsterdam

Betonvloer voor Stado betonbouw te Amsterdam

Vakmanschap, een flexibele organisatie en de hoogtse kwaliteit voor een verantwoorde scherpe prijs, dat is waar het volgens oprichters Patrick Stam en Peter Dol om gaat. Daar wil het bedrijf zich mee onderscheiden. Met het belang van de opdrachtgever hoog in het vaandel biedt Stado Betonbouw meer dan alleen beton!

Betonvloer voor Stado betonbouw te Amsterdam

Betonvloer voor Stado betonbouw te Amsterdam

 

Wat doet West-Friesland voor stado bouw

Het storten van de betonvloer is een klus waar sommige betonbedrijven geen tijd voor hebben of liever uitbesteden. Toch is het goed te doen mits je de juiste mensen daar op dat moment voor heb..

Een betonvloer laten storten door een vakman? Vraag hier gratis en vrijblijvend offertes aan.

Betonvloer voor Stado betonbouw te Amsterdam

Betonvloer voor Stado betonbouw te Amsterdam

Betonvloer Stado betonbouw

Diensten op maat geleverd

Binnen de betonbouw richt Stado Betonbouw zich op meerdere aspecten van betonbouw en biedt in lijn daarvan verschillende, gespecialiseerde diensten.

Of het nu gaat om het storten van een simpele (werk)vloer, de levering van betonnen trappen, wanden of andere (pre-fab) elementen, dan wel de complete engineering en uitvoering van uw bouwproject op locatie, samen met de opdrachtgever kiest Stado Betonbouw voor de beste en méést efficiënte oplossing. Maatwerk waarbij kwaliteit, techniek en efficiency altijd voorop staan.

Stado Betonbouw denkt daarom graag met u mee: vanaf tekentafel tot aan oplevering!

Contactgegevens

Stado Betonbouw BV
Berenkoog 36c
1822 BJ  Alkmaar

contact@stadobetonbouw.nl

072  531 5785

Lean management – bouwen aan maximale efficiency en minimale waste

Economische ontwikkelingen vragen dagelijks om brede inzet van kennis en ervaring teneinde de realisatie van projecten kwalitatief te maximaliseren tegen de laagst mogelijke kosten en met minimale verspilling. Lees verder »

Engineering – optimale logistiek op de bouwplaats

Een van de belangrijkste aspecten bij elk bouwproject vormt de optimale logistiek. Het nauwgezette samenspel tussen planning en uitvoering is cruciaal voor probleemloos en (kosten)efficiënt bouwen. Lees verder »

Gietbouw – storten ter plaatse

Deze snelle manier van bouwen, waarbij het beton op locatie met behulp van een betonkubel of betonpomp in de bekisting wordt gegoten, wordt onder meer gekenmerkt door haar grote vormvrijheid. Lees verder »

Weer betonwerk gemaakt voor Peter Borst Spierdijk

Weer betonwerk gemaakt voor Peter Borst Spierdijk

Borst Bouw gespecialiseerd in renovatie, restauratie, funderingsherstel en nieuwbouw

Borst Bouw (voorheen Bouwbedrijf P.N. Borst) is een familiebedrijf met ruim veertig jaar ervaring wat graag projecten voor haar opdrachtgevers realiseert met de hedendaagse technieken.

Peter Borst Spierdijk

Peter Borst Spierdijk

Door Peter zijn jarenlange ervaring zijn we van alle markten thuis zijn, maar uiteraard heeft peter ook specialismes. Restaureren en renoveren in de binnenstad maar ook nieuwe moderne woningen. Ook met betrekking tot funderingsherstel en onderkeldering kan Peter door zijn jarenlange en uitgebreide ervaring een concurrerende offerte uitbrengen.

Borst bouw neem graag de tijd voor u als opdrachtgever, zodat we met duurzame relaties kunnen bouwen aan de toekomst.

Peter Borst Spierdijk

Aannemersbedrijf Peter Borst Spierdijk

 

Peter Borst Spierdijk is al aannemer al meer dan 45 jaar !

Door deze jarenlange ervaring binnen het aannemersbedrijf staat is Peterj in staat om alles te realiseren met betrekking op Betonwerk en overige bouwwerkzaamheden en dergelijke.

Bij Peter Borst Spierdijk is er een vast team van medewerkers, al deze mensen hebben zeer lange ervaring in de bouw en kunnen mede hierdoor elk project tot een geslaagd einde brengen.

Bij Peter staat flexibiliteit, persoonlijk maatwerk, goed materieel en enthousiaste medewerkers hoog in het vaandel. Hierdoor is aannemersbedrijf Borst uit Spierdijk interessant voor zowel de particulier als het bedrijfsleven.

Voor verdere informatie of een persoonlijk advies kunt u ons altijd bellen of mailen.

Wij zijn u graag van dienst!

Betonvloer Bouwbedrijf Bruijns

Betonvloer Bouwbedrijf Bruijns

Hier in warder hebben we 180 M2 Betonvloer gemaakt voor  Bouwbedrijf Bruijns

Betonvloer Bouwbedrijf Bruijns

Betonvloer Bouwbedrijf Bruijns

Bouwbedrijf Firma Bruijns is een familie bedrijf dat is opgericht door Arnold Bruijns en Gitta Bruijns-Vriend, beide gepensioneerd maar nog steeds zeer betrokken bij het bedrijf. André, Bert en Arno Bruijns hebben al meer dan 40 jaar ervaring in de bouw. Het vaste team bestaat uit vakbekwame timmerlieden, vak medewerkers in opleiding en deskundig kantoorpersoneel. Wij werken met een hecht netwerk van goed opgeleide vaklieden.

Bouwbedrijf Firma Bruijns  is een veelzijdig bedrijf met ruime praktijkervaring, flexibel, betrokken en deskundig. Wij zijn gespecialiseerd in de agrarisch sector. Maar ook voor de utiliteitsbouw en woningbouw kunt u bij ons terecht.

Het persoonlijk contact met de klant is voor ons heel belangrijk. Een korte lijn bevordert een snelle voortgang van het bouwproces. Daardoor kan er goed rekening gehouden worden met specifieke wensen van de klant. Het gehele bouwproces door staan we voor u klaar.

Wilt u een OFFERTE klik HIER

Kwaliteit, klantgericht en vakmanschap, daar staat dit bedrijf voor!

Bouwbedrijf Firma Bruijns heeft zich door de loop van de jaren heen zich gespecialiseerd in de bouw van stallen.

Denk hierbij aan nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie van stallen. Maar ook aan kapschuren, sleufsilo’s, mestplaat en erfverharding.

Wij bieden u advies betreft de gewenste werkzaamheden en tevens kunnen wij voor de tekeningen en de bijbehorende berekeningen zorgen. Ook de bouwaanvraag bij de gemeente kunnen wij verzorgen als daar behoefte aan is.

Diverse werkzaamheden die in de loop van de jaren zijn gerealiseerd:

 • Diverse stallen voor familie de Boer te Warder
 • Ligboxenstal + berging voor familie Koster te Hem
 • Ligboxenstal + berging voor familie Van Leeuwen te Haringhuizen
 • Ligboxenstal met carrousel voor famillie Roskamp te Ursem
 • Ligboxenstal voor familie Groot te Wognum
 • Ligboxenstal voor familie Oortwijn – Hellingman te Warder
 • MDV-stal voor familie Visser-Elsschot te Schellinkhout
 • Stal voor familie Klaver te Hoogwoud

Betonvloer maken Overvecht Tuincentum zo Beemster

Betonvloer maken Overvecht Tuincentum zo Beemster

Hier zijn we aan het vlechten voor Overvecht ZO Beemster. Daar komt vloeistof dichte betonvloer voor een dierenarts praktijk.De winkel is tijdens de verbouw gewoon open we doen alles buiten om.

Tuincentrum Overvecht is het meest complete tuincentrum van de regio Beemster/Purmerend met alles voor uw huis, tuin en dier. Daar kan je lekker shoppen door het volledige assortiment en geweldige collectie aan kamerplanten. Ze zijn gevestigd in De Beemster op de doorgaande weg van Hoorn naar Pumerdend (oude a10) en een begrip in de gemeente Beemster. Kom snel langs, de koffie staat voor u klaar!!!

Overvecht Tuincentum zo Beemster

Overvecht Tuincentum zo Beemster

Tuincentrum Overvecht Zuidoostbeemster

Purmerenderweg 43a

1461 DD, Zuidoostbeemster

Routebeschrijving(0299) 681537

Betonvloer in Beets gemaakt in de winter !

Betonvloer in Beets gemaakt in de winter ! Voor de Jong Uit Ursem

Ook voor het leveren en plaatsen van wapening, storten en glad afwerken (vlinderen) van betonvloer, bent u in de winter bij ons aan het goede adres. Als hoofd- of onderaannemer voor Betonvloeren maken wij de meest uiteenlopende betonvloer voor verschillende doeleinden. Van betonvloeren in grote loodsen, betonvloeren voor een (truck-)wasstraat of vloeistofdichte betonvloeren in een werkplaats.

Betonvloeren wordt hier in Beets gemaakt door West Friesland

betonvloer in de winter

betonvloer in de winter

Betonwerken komt men in de bouw in de meest uiteenlopende vormen tegen. Denk hierbij aan funderingen, betonnen vloeren, kelders, zwembaden of tank/wasplaats.

De jong uit Ursem B.V. beschikt o.a. over eigen bekisting. Dit is een bekistingssysteem van te koppelen elementen van verschillende grootte, waarmee eenvoudig en relatief goedkoop funderingen en wanden kunnen worden gemaakt. Het eindresultaat is een strakke en gladde betonconstructie. Indien gewenst kan dit ook worden uitgevoerd als schoonwerk eindproduct voor bijvoorbeeld de zichtzijde van keerwanden.

Voor het leveren en plaatsen van wapening, storten en glad afwerken (vlinderen) van betonvloeren, bent u bij ons aan het goede adres. Als hoofd- of onderaannemer maken wij de meest uiteenlopende betonvloeren voor verschillende doeleinden. Van betonvloeren in grote loodsen, betonvloeren voor een (truck-)wasstraat of vloeistofdichte betonvloeren in een werkplaats.

Betonvloer in Beets gemaakt

Betonvloer in Beets gemaakt in de winter

Meer over de De Jong KLIK HIER

 

isopact

isopact

isopact

isopact

Schuimisolatie van Isopact heeft als eigenschap dat het

een isolerende werking heeft met een opwaartse druk.

Vooral voor weinig draagkrachtige ondergronden is het zeer geschikt.

Bijkomend voordeel is dat het ook nog eens als bodemafsluiter

en funderingsmateriaal te gebruiken is.

We leveren in heel Nederland  Tel  085-4846144

Wilt u een prijs of meer informatie KLIK HIER

Schuimisolatie

Het  is een mengsel van
– cement (evt. verschillende soorten)
– fijn zand
– water
– schuimmiddel (biologisch)
– vulmiddelen (vliegas-steenmeel)

Belangrijke eigenschappen van Iso pact

-opwaartsedruk
– gesloten celstructuur
– isolerend
– goede vorst/dooi weerstand
– licht van gewicht
– recyclebaar

Iso-pact is een vloeibare mortel, verpompt door een pomp met slangen met een diameter van 2″ tot een maximale afstand van 100 meter horizontaal en 30 meter verticaal. Iso-pact vlakt zichzelf redelijk uit en hoeft niet verdicht te worden. Materialen waar tegen aan gewerkt wordt mogen niet vochtabsorberend zijn. Regen en temperaturen onder de 5 graden zijn tijdens het storten ongewenst.

Het volumieke gewicht van Iso-pact ligt tussen de 270 en 1834 kg/m3 en wordt bepaald door de hoeveelheid in te brengen lucht. Het materiaal is eenvoudig te verwerken ,duurzaam goed recyclebaar.

Kruipruimte isolatie
Bij nieuwbouw  wordt Iso-pact gebruikt in plaats van polystyreen of Argex korrels, bij renovatie ter vervanging van verrotte of door zwam aangetaste houten vloeren. Hierbij wordt de gehele houten constructie verwijderd en plastic aangebracht op de vloer van de kruipruimte en tegen de wanden. Isopact type 600 wordt aangebracht en afgedekt met 50 a 80 mm woonbetonvloer met krimpnet rond 8. Indien bij bijvoorbeeld Kwaaitaal vloeren instortingsgevaar dreigt door oxydatie van de wapening, is het vullen van de complete kruipruimte een zeer praktische oplossing.

Bodemafsluiting

Als afdekking van de grondlaag in kruipruimten waardoor het vochtprobleem onder de begane grondvloer wordt opgelost. Dikte 50 tot 100mm. Normaal wordt hiervoor type 1200 gebruikt, deze is zwaarder dan water.

Werkvloeren
Als onderlaag voor de wapeningsnetten op middelgrote en grote bouwprojecten. Hier worden verschillende types voor gebruikt, van type 1400 tot type 2050.

Vullen vervallen (riool)leidingen
Wanneer het verwijderen van leidingen en rioleringen geen optie is, is het vullen met Isopact  type 1200 een veel toegepast alternatief.

Vulling achter damwanden

Om de horizontale druk van grond en/of water op damwandconstructies voor een groot deel te verminderen biedt Isopact schuimbeton type 600 of 800 geweldige mogelijkheden.

Alternatief voor heipalen Iso-pact isolatie
Daar waar, vanwege de bodemgesteldheid, geheid zou moeten worden is het alternatief funderen op Isopact  het onderzoeken waard. Als principe hierbij geldt: het gewicht van de totale constructie + het gewicht van Isopact  is gelijk aan het gewicht van de te verwijderen grond (= evenwichtsprincipe). Deze toepassing wordt veelal gebruikt bij aanbouw aan bestaande woningen en wegen in veenachtige gebieden

PontMeyer Oudkarspel bouwt aan de toekomst.

PontMeyer Oudkarspel – Bouwmarkt PontMeyer in Oudkarspel

In 2016 is zijn we gaan helpen met de uitbreiding van  Pont Meyer te Oudkarspel . Deze ingreep hield in dat het bestaande  vergroot en vernieuwd werd. Voor deze operatie moesten opslagloodsen ook verzien worden van betonvloeren, alles in een winkel die ‘gewoon’ doordraaide. Door het toepassen van een tijdelijke entree en diverse noodvoorzieningen heeft de klant weinig hinder ondervonden van de stortwerkzaamheden. Ondanks de verschillende moeilijkheden lukte het om een schitterende betonvloer voor opdrachtgever De Jong Ursem te realiseren.

Bekijk hieronder de voortgang van de verbouwing.

Oudkarspel voor de jong Ursem

Oudkarspel voor de jong Ursem

Oudkarspel voor de jong Ursem

PontMeyer Oud karspel bouwt aan de toekomst. Bekijk hieronder de voortgang van de verbouwing. Pont Meyer Oudkarspell is tijdens de verbouwing geopend, de medewerkers zijn u graag van dienst.

PontMeyer Oudkarspel

PontMeyer Oudkarspel

PontMeyer Oudkarspel

PontMeyer Oudkarspel

PontMeyer Oudkarspel

PontMeyer Oudkarspel

PontMeyer Oudkarspel

PontMeyer Oudkarspel

Waarom uw betonvloer vlinderen?

Wanneer u uw opties met betrekking tot betonvloeren heeft bekeken, bent u de term “vlinderen” ongetwijfeld tegengekomen en weet u dat het vlinderen van de vloer kan worden gedaan als het beton een aantal uren heeft kunnen drogen, dit is erg afhankelijk van de tocht/ temperatuur en luchtvochtigheid. Maar wat is het en waarom wordt het gedaan?

Door het vlinderen wordt de uiteindelijke look van de vloer bepaald. Het vlinderen zorgt voor een dichte toplaag. Door na het storten een aantal keren te vlinderen krijg je een gelijkmatig cementpapje, welke je steeds opnieuw verdeeld met een vlindermachine. Door dit proces te herhalen totdat de vloer helemaal is uitgedroogd heeft de vloer als het goed is een ei glans. Door het vakmanschap van de mensen die storten en vlinderen wordt de eindlook bepaald. Te kort vlinderen is fout, maar ook te lang door vlinderen kan een onrustige vloer betekenen met veel vlammen en vlekken. Het is de kunst om de klant hierin tegemoet te komen en door goed overleg te bepalen wat het beeld is wat de opdrachtgever heeft en dit proberen te realiseren.

Het beste eindresultaat door ervaring

Laat dit werk dan ook niet door iemand doen die weleens een vloer heeft gestort maar iemand die dit dagelijks doet. Voor een goede afwerking is goede samenwerking nodig tussen de betoncentrale, de storter en de afwerker. Als dit allemaal klopt kunt u in één keer uw dekvloer en eindvloer klaar hebben.