WOONBETON

WOONBETON

woonbeton
woonbeton

WOONBETON

Wil je het interieur een strak en minimalistisch karakter geven en daarbij slijtvastheid en krasvastheid de boventoon laten voeren dan is woonbeton een goede keuze. Woonbeton is veel sterker dan gietvloeren en een woon betonvloer is zeer slijtvaste en krasvaste met een strakke minimalistische uitstraling van een cementvloer en betonvloer. Woon beton is toepasbaar in alle vertrekken van woonhuizen, maar vanwege de enorme slijtvastheid en het gemak in onderhoud is het woon beton ook zeer geschikt voor showrooms en kantoren.

IMG-20150529-WA0003

 

 WOON BETON

WOONBETON
WOON BETON

Woonbeton vloer.

Wij van West-Friesland komen vaak klachten tegen van klanten met betrekking vocht en deinende houten vloeren. Deze vloeren zoals in keukens en woonkamers zijn meestal van de jaren 1960 /1975 en werden toen veel toegepast .
Problemen zijn dat de houten vloer aangetast wordt door schimmel en dit komt door vocht of lekkage van leidingen die er ook vele jaren liggen en nooit naar wordt gekeken .
Hier een paar ongemakken dat veel voor komt:
•    Het deinen van de vloer als je er over heen loopt.
•    Muffe lucht in de vertrekken (slecht geventileerd).
•    Valse trek over de vertrekken dat vooral s’winters goed merkbaar is.
•    Verzakkingen in de houten vloer.

Woonbeton op Schuimbeton !

Woonbeton
Woon beton

Gekleurd beton op maat

Het beton kan naar wens gekleurd worden. Daardoor kunt u het beton helemaal laten aansluiten bij de kleuren in de rest van uw interieur. Basiskleuren zoals zwart, wit en grijs zijn vaak gebruikte kleuren voor omdat ze zo goed te combineren zijn met allerlei andere kleuren, maar u kunt ook kiezen voor natuurlijke kleuren.

Gekleurd Woonbeton

Gekleurd beton wordt vanuit de betoncentrale gekleurd aangeleverd. Daardoor is ons product door en door gekleurd. Het voordeel daarvan is dat beschadigingen minder opvallen. Doordat er veel kleurstof wordt gebruikt, is deze vorm van gekleurd beton echter wel kostbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *